Відгуки та оцінки

Ваші відгуки - це індикатор вірного напряму розвитку наших послуг.  Ми вдячні Вам за ваші чесні відгуки і просимо вас, наші улюблені клієнти, пишіть докладніше про свій позитивний чи негативний досвід переїзду, адже ваш відгук дуже важливий для тих, хто тільки має намір переїжджати.

Середній рейтинг

4,9
264 відгуки
  • 5*

    246

  • 4*

    9

  • 3*

    8

  • 2*

    0

  • 1*

    1

Yana, Київ

Перевірений клієнт
25 серпня 2020

Ребята профессионалы своего дела. Сработали быстро и качественно, только найлучшие рекомендации!
Остались всем супер довольны!!!

Яна, Київ

Перевірений клієнт
23 серпня 2020

Ооочень быстро, очень удобно, все аккуратно и честно! Спасибо за вашу работу. Настоящий переезд «без головняка»

Ольга, Київ

Перевірений клієнт
20 серпня 2020

Очень довольна этой фирмой! Ребята профессионалы! Бригадир Виталий, очень порядочный и мастер своего дела! Все разобрали, упаковали, собрали обратно. Кто переезжает рекомендую!

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Щира подяка мурашкам за надання послуг по переїзду.Хлопці молодці !!!Компанію Мураха рекомендую на всі 100 відсотків.

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Замовила коробки, бульбашку, пакувальний папір для зберігання дуже сподобалися. Вони дуже надійні, витривалі, дуже якісні. Пакування провели пофесіонали, я в захваті, все дбайливо упаковали, навіть для скла є окрема упаковка (мій сервіс без проблем надійно упакований!!!! ).
Дівчинка Юля, якісно, та доступно проконсультувала щодо коробок та щодо зберіганння.
Я навіть не переймалася тим як мені ці всі коробки завезти на склад, Мурашки мені все допомогли вирішішити, надали машину та файних хлопців. Склад ну дуже хороший все надійно, доступно, та саме основне що я можу покластися на мурашок та на компанію МУРАХА!!!!!!!

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Хотіла подякувати працівникам за якісно надані послуги окремо Єщенку Євгену за мега крутий переїзд, Івану Івановичу за якісну надану косультацію щодо переїзду,та хлопцям муверам які якісно, дбайливо,з турботую, виконали свою роботу. Хлопці це справжні, надійні, ввічливі та взазалі круті працівники які знають свою роботу(зробили пакування речей ,завантаження, розвантаження, упакували всі меблі....). Чесно кажучи я на віть не відчула як з легкістю прийшов переїзд, все було бездогагнно та без ТУРБОТ. Їхні машини просто не перевершені я була просто в приємному шоці, що все на професійному рівні. А саме основне що працівники настільки приємні що аж дух перехоплює, рідко коли можна побачити що працівник отримує задоволення від своєї роботи. Вони настільки турбуються про клієнта що після переїзду в мене спитали чи все добре (дякую Вам за турботу), я рекомендую компані. Мураха на всі 100 відсотків.

Алла, Київ

Перевірений клієнт
11 серпня 2020

Огромное спасибо грузчикам: Литвинец, Погребняк, Матер, Колесников. Ребята молодцы, пунктуальны, оперативны, очень быстро справились. Отличное качество предоставляемых услуг! Буду рекомендовать всем знакомым услуги вашей фирмы!!!

Олеся, Київ

Перевірений клієнт
4 серпня 2020

Обращалась второй раз в эту фирму (было с кем сравнивать). Приехала бригада Павла. Все вовремя, четко, слажено, вежливо. Без простоев, раздумий, лишней болтовни. Павел - вообще Боевая Машина Пехоты. Самую тяжелую работу делал сам, не перебрасывая на плечи других. Были б удобные габариты, он бы сам 209-ти кг-ое пианино стащил с 4 этажа. Раньше мое пианино переносили четверо. Павел вдвоем с напарником справился. Таких сотрудников надо ценить и дорожить ими. Спасибо за непроблемный переезд!

kassem mokhamad, Київ

Перевірений клієнт
3 серпня 2020

Обратился в фирму "Мураха" в связи с переездом офиса с улицы Богдана Хмельницкого. Бригада Паши работали быстро, оперативно, профессионально и качественно. Остался очень доволен. Большое спасибо.

Diana, Київ

Перевірений клієнт
27 липня 2020

Лично я очень разочарована услугой компании, о которой так много слышала, которой пользуются многие крупные офисы Киева при переезде. Коммуникация, опоздание, лень некоторых сотрудников, желание накрутить денег на упаковочных средствах. Я не рекомендую "Муравей" и в следующий раз обращусь к другому перевозчику.

Світлана, Київ

Перевірений клієнт
26 липня 2020

Великий респект і подяка за переїзд, якого ми не відчули завдяки професійності команди Сергія Левченка. Хлопці дуже акуратні в роботі, приємні й етичні у спілкуванні. Окрема подяка - за мороку з тренажерами!

Ілона, Львів

Перевірений клієнт
6 липня 2020

Приїхали вчасно, але до кінця переїзду до мене зателефонувала менеджер Юля і сказала, що ми повинні доплатити за тонаж, але речі не важили, я багато разів користувалась послугами цієї компанії, але так мені хамили вперше. Маю надію, що керівництво компанії "Мураха" прийме до відома цей прецидент.

*#######, Київ

Перевірений клієнт
3 липня 2020

Огромная благодарность бригаде ребят Паши Чапчар за организацию нашего квартирного переезда!!! Быстро, оперативно, профессионально и качественно!!! Огромное спасибо!!! Так же благодарю менеджера Юлию Лохман!!! Буду всем своим знакомым рекомендовать Вас и вашу компанию. А

Поліна, Київ

Перевірений клієнт
30 червня 2020

Переїзд з Мурахою був набагато легшим та швидшим, ніж усі мої переїзди до цього. Не хочеться навіть думати про всі складнощі, з якими ми не зіткнулися завдяки Мурасі.

Що можна покращити:
- деяких коробок чи то не було зовсім, чи то не було потрібної кількості, тому довелося викручуватися
- старший бригади запропонував "знижку" за умови, що я скажу, що упаковочні матеріали у нас були свої (що неправда). Зверніть увагу.

Максим, Київ

Перевірений клієнт
27 червня 2020

Чудово! Все наше життя запакували у коробки за півтори години. За 4 години повний переїзд з Києва за місто! Чітко, швидко, чесно.
Подяка працівникам Андрію та Анатолію.
Так тримати.

Никита, Дніпро

Перевірений клієнт
24 червня 2020

Очень качественный переезд
Работали профессионалы
Дмитрий Шерстюк И Светлый Никита
Все очень понравилось
Прошу выписать им премию)

Олександр, Київ

Перевірений клієнт
22 червня 2020

Хлопці дуже чемні, сильні, без зайвого пафосу, все зробили якісно, обійшли складні місця, по виконанню претензій немає. Щоправда дуже не хотіли, щоб я їхав машиною за ними, а в результаті, приїхавши своїм ходом до пункту прибуття, я чекав на машину близько години. Враховуючи, що оплата погодинна, непоганий спосіб для компанії наварити гроші.

Татьяна, Київ

Перевірений клієнт
9 червня 2020

Приехали четко в оговоренное время, быстро, аккуратно, чисто ( !!!), любезно. Очень приятные сотрудники.

Антон, Київ

Перевірений клієнт
7 червня 2020

Почти никогда не пишу отзывы, но тут дал себе слово это сделать. Огромное вам спасибо за очередной наш переезд! Отдельная благодарность группе во главе с Андреем (заказ 527). Приехали вовремя, машина чистая и новая, работали очень быстро, даже без перерывов, и это несмотря на большой объём работы (переезд магазина). Сняли камеры, разобрали витрины, разобрали и упаковали всю мебель и технику, перевезли весь товар и декор. все хорошо упаковали и быстро справились! Цена для такого объема работ невысокая.

П.С. Спасибо за помощь с быстрым переездом, ещё и в праздничный день. Вы большие молодцы и все у вас отлично!

П.П.С. Очень удобно было оплатить заказ онлайн через сайт!

Наталия, Київ

Перевірений клієнт
5 червня 2020

Я заказа перенос кабинетов в доме. Мне счет выставили за 4 часа 6 человек. По факту ребята справились за 1,40 и в акте выполненных работ поставили поставили 2 часа, так как такой объем у них минимальный. Но я все равно равно заплатила изначальную сумму за 4 часа. По просьбе объяснить почему в итоге так оказалось ребята сказали, что я заплатила за вес. То есть они быстро справились потому, что не разбирали мебель. А если б разбирали мебель, то вышли бы эти часы, но не было бы веса. Такое, конечно.
Мне не совсем понятно именно момент ценообразование.
Но сам перенос выполнен нормально. Правда, мебель стоит не по прямым линиям)но это уже детали)