Відгуки та оцінки

Ваші відгуки - це індикатор вірного напряму розвитку наших послуг.  Ми вдячні Вам за ваші чесні відгуки і просимо вас, наші улюблені клієнти, пишіть докладніше про свій позитивний чи негативний досвід переїзду, адже ваш відгук дуже важливий для тих, хто тільки має намір переїжджати.

Середній рейтинг

4,9
267 відгуків
  • 5*

    249

  • 4*

    9

  • 3*

    8

  • 2*

    0

  • 1*

    1

Ирина, Київ

Перевірений клієнт
4 листопада 2020

Остались очень довольны переездом!!!Ребята профессионалы своего дела, очень воспитаные и надежные. Вовреме приехали и оперативно все упакували, и загрузили.И также выгрузили.Менеджер Владимир доступно проконсультировал и все обяснил подробно. Будем рекомендовать знакомим услуги вашей фирмы!!!!

1999, Київ

Перевірений клієнт
3 листопада 2020

Дуже задоволена, як хлопці підійшли до виконання своїх обов‘язків. Переїжджали з квартири в будинок, забирали все! За два дні все перевезли, меблі зібрали, люстри почепили. Ця компанія мінімізували наш стрес від переїзду майже до нуля

Denis, Київ

Перевірений клієнт
1 листопада 2020

Ребята красавчики, перевести машину вещей с техникой и крупной мебелью за полтора часа, причем дешевле на 30% чем посчитали изначально - это уровень.
Моё почтение муравьи, Роман и Игорь, вы лучшие)

Yana, Київ

Перевірений клієнт
25 серпня 2020

Ребята профессионалы своего дела. Сработали быстро и качественно, только найлучшие рекомендации!
Остались всем супер довольны!!!

Яна, Київ

Перевірений клієнт
23 серпня 2020

Ооочень быстро, очень удобно, все аккуратно и честно! Спасибо за вашу работу. Настоящий переезд «без головняка»

Ольга, Київ

Перевірений клієнт
20 серпня 2020

Очень довольна этой фирмой! Ребята профессионалы! Бригадир Виталий, очень порядочный и мастер своего дела! Все разобрали, упаковали, собрали обратно. Кто переезжает рекомендую!

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Щира подяка мурашкам за надання послуг по переїзду.Хлопці молодці !!!Компанію Мураха рекомендую на всі 100 відсотків.

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Замовила коробки, бульбашку, пакувальний папір для зберігання дуже сподобалися. Вони дуже надійні, витривалі, дуже якісні. Пакування провели пофесіонали, я в захваті, все дбайливо упаковали, навіть для скла є окрема упаковка (мій сервіс без проблем надійно упакований!!!! ).
Дівчинка Юля, якісно, та доступно проконсультувала щодо коробок та щодо зберіганння.
Я навіть не переймалася тим як мені ці всі коробки завезти на склад, Мурашки мені все допомогли вирішішити, надали машину та файних хлопців. Склад ну дуже хороший все надійно, доступно, та саме основне що я можу покластися на мурашок та на компанію МУРАХА!!!!!!!

Уляна, Львів

Перевірений клієнт
18 серпня 2020

Хотіла подякувати працівникам за якісно надані послуги окремо Єщенку Євгену за мега крутий переїзд, Івану Івановичу за якісну надану косультацію щодо переїзду,та хлопцям муверам які якісно, дбайливо,з турботую, виконали свою роботу. Хлопці це справжні, надійні, ввічливі та взазалі круті працівники які знають свою роботу(зробили пакування речей ,завантаження, розвантаження, упакували всі меблі....). Чесно кажучи я на віть не відчула як з легкістю прийшов переїзд, все було бездогагнно та без ТУРБОТ. Їхні машини просто не перевершені я була просто в приємному шоці, що все на професійному рівні. А саме основне що працівники настільки приємні що аж дух перехоплює, рідко коли можна побачити що працівник отримує задоволення від своєї роботи. Вони настільки турбуються про клієнта що після переїзду в мене спитали чи все добре (дякую Вам за турботу), я рекомендую компані. Мураха на всі 100 відсотків.

Алла, Київ

Перевірений клієнт
11 серпня 2020

Огромное спасибо грузчикам: Литвинец, Погребняк, Матер, Колесников. Ребята молодцы, пунктуальны, оперативны, очень быстро справились. Отличное качество предоставляемых услуг! Буду рекомендовать всем знакомым услуги вашей фирмы!!!

Олеся, Київ

Перевірений клієнт
4 серпня 2020

Обращалась второй раз в эту фирму (было с кем сравнивать). Приехала бригада Павла. Все вовремя, четко, слажено, вежливо. Без простоев, раздумий, лишней болтовни. Павел - вообще Боевая Машина Пехоты. Самую тяжелую работу делал сам, не перебрасывая на плечи других. Были б удобные габариты, он бы сам 209-ти кг-ое пианино стащил с 4 этажа. Раньше мое пианино переносили четверо. Павел вдвоем с напарником справился. Таких сотрудников надо ценить и дорожить ими. Спасибо за непроблемный переезд!

kassem mokhamad, Київ

Перевірений клієнт
3 серпня 2020

Обратился в фирму "Мураха" в связи с переездом офиса с улицы Богдана Хмельницкого. Бригада Паши работали быстро, оперативно, профессионально и качественно. Остался очень доволен. Большое спасибо.

Diana, Київ

Перевірений клієнт
27 липня 2020

Лично я очень разочарована услугой компании, о которой так много слышала, которой пользуются многие крупные офисы Киева при переезде. Коммуникация, опоздание, лень некоторых сотрудников, желание накрутить денег на упаковочных средствах. Я не рекомендую "Муравей" и в следующий раз обращусь к другому перевозчику.

Світлана, Київ

Перевірений клієнт
26 липня 2020

Великий респект і подяка за переїзд, якого ми не відчули завдяки професійності команди Сергія Левченка. Хлопці дуже акуратні в роботі, приємні й етичні у спілкуванні. Окрема подяка - за мороку з тренажерами!

Ілона, Львів

Перевірений клієнт
6 липня 2020

Приїхали вчасно, але до кінця переїзду до мене зателефонувала менеджер Юля і сказала, що ми повинні доплатити за тонаж, але речі не важили, я багато разів користувалась послугами цієї компанії, але так мені хамили вперше. Маю надію, що керівництво компанії "Мураха" прийме до відома цей прецидент.

*#######, Київ

Перевірений клієнт
3 липня 2020

Огромная благодарность бригаде ребят Паши Чапчар за организацию нашего квартирного переезда!!! Быстро, оперативно, профессионально и качественно!!! Огромное спасибо!!! Так же благодарю менеджера Юлию Лохман!!! Буду всем своим знакомым рекомендовать Вас и вашу компанию. А

Поліна, Київ

Перевірений клієнт
30 червня 2020

Переїзд з Мурахою був набагато легшим та швидшим, ніж усі мої переїзди до цього. Не хочеться навіть думати про всі складнощі, з якими ми не зіткнулися завдяки Мурасі.

Що можна покращити:
- деяких коробок чи то не було зовсім, чи то не було потрібної кількості, тому довелося викручуватися
- старший бригади запропонував "знижку" за умови, що я скажу, що упаковочні матеріали у нас були свої (що неправда). Зверніть увагу.

Максим, Київ

Перевірений клієнт
27 червня 2020

Чудово! Все наше життя запакували у коробки за півтори години. За 4 години повний переїзд з Києва за місто! Чітко, швидко, чесно.
Подяка працівникам Андрію та Анатолію.
Так тримати.

Никита, Дніпро

Перевірений клієнт
24 червня 2020

Очень качественный переезд
Работали профессионалы
Дмитрий Шерстюк И Светлый Никита
Все очень понравилось
Прошу выписать им премию)

Олександр, Київ

Перевірений клієнт
22 червня 2020

Хлопці дуже чемні, сильні, без зайвого пафосу, все зробили якісно, обійшли складні місця, по виконанню претензій немає. Щоправда дуже не хотіли, щоб я їхав машиною за ними, а в результаті, приїхавши своїм ходом до пункту прибуття, я чекав на машину близько години. Враховуючи, що оплата погодинна, непоганий спосіб для компанії наварити гроші.