Мувінгова компанія "Мураха" робить свій внесок у боротьбу з епідемією коронавірусу

Мувінгова компанія "Мураха" робить свій внесок у боротьбу з епідемією коронавірусу COVID-19 в Україні та передає до Благодійного фонду "Місто Сонця" 50 000 гривень для запобігання та подолання вірусної загрози.

Всього лише кілька днів незаплановано змінили звичний ритм суспільного життя. Нова реальність диктує жорсткі умови існування задля боротьби зі стрімким поширенням вірусної загрози. Сьогодні, як ніколи, ситуація вимагає нашої єдності та взаємопідтримки. Бізнес завжди був опорою держави, тому і тепер ми відчуваємо відповідальність перед країною і вважаємо своїм обов'язком зробити внесок у порятунок нашої держави та її громадян. Так, епідемія паралізувала економіку і поставила у скрутне становище всі сфери суспільного життя. Але про фінансові наслідки ми подумаємо пізніше, а сьогодні головне - це життя і здоров'я людей. Тому ми закликаємо усіх наших колег і партнерів - в першу чергу, усі логістичні компанії, а також інших представників українського бізнесу, долучитися до ініціативи й зробити свій внесок у боротьбу із ворогом на ім'я коронавірус COVID-19.

"Мураха" ж, своєю чергою, окрім передачі коштів Благодійному фонду "Місто Сонця" приймає рішення спрямовувати на боротьбу з епідемією по 50 гривень від кожного перевезення.

Ми закликаємо кожного - не залишайтесь осторонь - лише разом ми подолаємо цю загрозу і зможемо вистояти у нелегкій боротьбі!