Міжміський переїзд: 7 корисних порад для приїжджаючих з одного міста в інше

Кожна людина, яка хоч раз переїжджала з міста в місто навіть в межах однієї області, знає, що це таке.
Це паніка, стреси, а ще трата фізичних і емоційних сил.
Це коли все горить і ви горите!
Іншими словами міжміський переїзд - це те ще випробування.
Тому економити, звичайно, добре, але не коли справа стосується вибору організатора вантажоперевезень.
А якщо ви зібралися переїхати з одного міста в інше вперше, то вам, мабуть, складно уявити, як всі речі перевезти в цілості й схоронності, яких багато, які великогабаритні, які тендітні й, особливо, які цінні.
В таких ситуаціях не можна покладатися на випадки, і тим більше на свої власні сили.
Краще довіритися професіоналом своєї справи!

У мувінгової компанії вам підкажуть як і куди упакувати особисті речі, посуд, побутову техніку, і навіть меблі; в цілості й схоронності перевезуть будь-які речі: і дрібні, і великі, і ніжні.
Більш того, професіонали надають послуги «під ключ» і точно в строк, від точки завантаження до точки вивантаження.

Спочатку ви повідомляєте кількість і обсяг ваших речей; професіонали мувінгової компанії підбирають вам відповідну персональну машину, тільки для вас, без додаткового і стороннього завантаження; приїжджають в призначене місце, тобто звідки треба забрати речі; з будь-якої квартири, з будь-якого поверху здійснюють завантаження речей, посуду, побутової техніки, меблів в заброньований вами машину; везуть на місце вивантаження і заносять туди, куди ви скажіть.

І перш ніж ви звернетеся до професіоналів мувінгової компанії, спочатку ми проведемо експрес-екскурс рекомендацій, як зробити переїзд простіше

  • Заздалегідь плануйте переїзд, якщо це звичайно можливо. Подумайте, що з речей вам знадобиться надалі для життя, а що давно лежить без діла і стоїть це продати, подарувати, або зовсім викинути.
    Для всього того, що не потрапило в цей список можна сміливо вибрати послугу довгострокового зберігання речей на складі, які також надає наша мувінгова компанія. Вони там будуть в цілості й схоронності до того моменту, поки ви не вирішите їх долю.
    Пам'ятайте, що процес завантаження може зайняти більше часу, ніж ви уявляєте. Але це не точно.

  • Замовте спеціальну упаковку і тару для трамбування або дбайливого складання майна. Для речей, які не вимагають особливого захисту під час перевезення, підготуйте великі поліетиленові мішки й чохли, місткі сумки й валізи, для тендітних речей, посуду і дорогої техніки придбайте спеціальні коробки для переїзду, пакувальний папір і повітряно-бульбашкову плівку. Найнадійніший спосіб - хороші вміння муверів, які допоможуть вам все ефективно розібрати та спакувати. Збірка і розбирання меблів будь-якої складності - від звичайного обіднього столу до більярдного. Фахівці допоможуть перевезти навіть ваше улюблене ексклюзивне піаніно, попередньо вивчивши інструмент його дбайливо його розібравши.

  • Заздалегідь зберіть менш складні для вантажоперевезення речі та упакуйте всі речі в спеціальну тару - ящики або пластикові пакети, підпишіть місткості та акуратно розставте так щоб вони не заважали виносити більш габаритні речі й, звичайно ж, щоб фахівці мувінгової компанії швидше завантажили їх в авто. Великогабаритні предмети розмістіть ближче до виходу, коробки з крихкими речами поставте в найдальшу кімнату, щоб вони були в самому кінці вантажу.

  • Обов'язково дізнайтеся про можливість під'їзду в точці вашого фінального призначення - щоб не вийшло, що машина не зможе заїхати у двір або до будинку з якої-небудь причини. Для цього краще виїхати на місце прибуття раніше та зустріти муверів на місці.

  • Краще не поспішати.

  • Пам'ятайте, що міжміські перевезення вантажів автомобільним транспортом - комплексна послуга, ціна якої буде поєднувати в собі багато різних факторів. Важливо пам'ятати, що недорого - не завжди означає якісно, ​​тому при виборі компанії орієнтуватися треба на відгуки клієнтів компанії, новизну і надійність автопарку та швидкість роботи менеджерів, що обробляють ваш запит. Заощадивши на переїзді, в подальшому доведеться платити більше, якщо не акуратні вантажники-мувери псують ваше майно, або водій не доставить вантаж вчасно.

  • Вартість вантажних міжміських перевезень залежить від типу автомобіля, кількості та габаритів майна, крихкості предметів. Додатково оплачується робота бригади вантажників-муверов - витрачений час, вартість пакувальних матеріалів, демонтаж і підключення техніки, занос і спуск вантажу на певний поверх без ліфта. Враховується також відстань транспортування і час доби..

Вдалого переїзду та успіхів в новому місті!

Міжміські переїзди та перевезення вантажів - це Muraha.ua